sayang korang...

Wednesday, February 9, 2011

test mata anda!!

picture2 ni suma aku cedok je dari web2 yang berkenaan...tuk test kecekapan mata ni...tapi aku sendiri pon tak dapat cari apa2 yang ganjil dalam picture ni..huhuhu.. :(  ...korang suma tolong la ye.... ^^


biji kopi...biji kopi...biji kopi...biji kopi........hmmmm~



ada 5 ekor rusa dalam forest yang indah mata memandang ni...dapat cari tak??


wat persembahan dengan penonton ataupun bangunan?? hmmmm...







nampak setakat tompok hitam je ke atau perkataan "LIFT" ??










tiang???? or kapal??


sepasang warga emas..tapi ada lagi orang kat sana tu..kira lah..






terdapat 11 wajah manusia dalam potret ni...mostly average dapat jumpa 4-5 faces je...jika anda berjaya menjumpai 8-10,anda memang fantastic la...dan jika berjaya menjumpai kesemuanya,wow anda sangat superb!!





yupp sama je ni...

OK lah cukup sampai sini je lah...nanti anda suma tak mau view blog aku lagi sebab wat penin je....hehehe selamat mencuba!!

5 comments:

  1. gambar atas skali..biji kopi tu..lau pandang lama2 fokus..kluar la sebentuk cawan yg dlm nye ada air panas.. :D

    ReplyDelete
  2. hai anon...kawan2 pun ramai ckap cmtu...tapi asal je aku tengok mesti tak bleh dapat punyee...mata aku kot masalah ni...huhuhu :p

    ReplyDelete
  3. lau tenung lelama leh kot..jgn stress2..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...