sayang korang...

Tuesday, April 1, 2014

K-Colly collagen review

aku ni bukan jugak seorang yg jenis suka jaga penampilan semua,jenis selamba je..tapi umur dah meningkat so i have to figure out something to be done for my self...hehe

sorry pic kabur,handphone murah je hehe..

sebelum ni aku pernah guna ada jugak la 1 produk yg hampir2 sama "kaedah" dengan produk ni..teeettttt...tapi kesan macam tak ketara walaupun dah 2 botol penggunaan..so i try this..

k colly ni consist of:

HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rosselle, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach, Lemon, Apricot) 

ok cakap banyak dah,overall memang mengandungi antioksida yang tinggi n aesome untuk kulit ^^

memang first try agak manis, sebab kita perlu KEMAM SERBUK DI DALAM MULUT je..but rasa masam2 manis make it taste better..ambik 2 KALI SEHARI, pada AWAL PAGI n SEBELUM PAGI..awal pagi tu before breakfast ye..

PERUBAHAN??!!

aku dah guna ni 2 minggu dah,seriously memang nampak hasilnya..kulit aku jenis kemerah2an tau, tapi lepas guna ni dah tak blushing macam dulu,and nampak lebih mulus gitu (chewah)..and bibir aku pun selalu sangat terkupas,tapi after consumption dah tak terkupas dah..maybe jugak sebab kena ambik lebih kurang 3 LITER AIR sehari kan..tapi rasanya kan itu lg bagus,boleh latih diri mnum banyak air..heeee..rambut aku pun banyak sgt gugur sebelum ni,dah macam orang kena chemo dah,tapi lpas pkai ni dah kurang jugak ggur, tak jugak penuh sangat penyapu dengan rambut bila sapu bilik ni..hehehe

tadi jumpa kawan yg dah sbulan tak jumpa,im not telling her anything tapi dia ada tegur yg aku dah nmpak cerah sikit and glowing la..malu pulak aku lol..and dia pun nak try jugak produk ni

so you all jujurnya aku share dengan korang supaya kamu boleh nikmati kesannya jugak..


korang boleh grab dengan aku jugak tau..

1jar rm125 sm/rm 130 ss

pm me here:
0168151541



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...